21 de desembre 2010

dia 139

AlisisAlisis és un grup format per quatre amics que després d’un llarg període d’inactivitat decideixen tornar a assajar i a composar nous temes. La seva música beu directament del post-punk i de bandes sinistres dels anys 80 com The Camaleons, The Cure, Sisters of Mercy, Bauhaus,... tot i que també reconeixen influències de grups com Smashing Pumpkins, Pixies, Editors, Sonic Youth,... i de formacions més properes com és el cas de Kitsch, que tot i tenir-hi poques coses en comú musicalment parlant, comparteixen l’idioma amb què canten i la necessitat d’expressar-se des d’un costat més poètic. Les llestres d’Alisis no són banals ni gratuïtes. La seva proposta doncs no és fàcil i implica més d’una escolta que transporta a l’oient a un país fred, amb poques hores de sol i on el vent bufa sempre en una sola direcció.

Alisis acaba de publicar la seva primera maqueta titulada Dies estranys, que inclou deu cançons i que va ser gravada el passat mes de juliol als Estudis Ground de Cornellà de Terri sota la supervisió del tècnic Jaume Figueres.

Si els vols escoltar visita’ls al seu myspace i si estàs interessat/da en aconseguir la maqueta, posa’t en contacte amb ells a alisisgrup@gmail.com.

Les fotos de promoció del grup són d'en Dani Salvà.

Bufen nous aires... benvinguts a Alisis!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

esperem el concert

massafressa ha dit...

Em sembla que això va per llarg. Però de totes maneres qui sap... algun dia.

Anònim ha dit...

B

massafressa ha dit...

Molt enigmàtic però proper per haver rebut algun missatge meu. Qui ets?

Anònim ha dit...

un anònim /a